Herrmann’s za Mačke – BIO Piščanec s Kamutom in Korenjem 100g

1.76

Herrmann’s Manufaktur hrana za mačke je proizvedena iz skrbno izbranih ekoloških sestavin visoke kakovosti. Pri proizvodnji uporabljajo le lokalne (Nemške) sestavine, ki izvirajo iz ekološkega kmetijstva in iz živalim prijazne reje.

Herrmann’s ima lasten proizvodni obrat, kjer izdelujejo certificirane BIO prehranske izdelke za pse in mačke, brez sintetičnih dodatkov, pesticidov ali GSO.

Verjamejo, da si naši ljubljenčki zaslužijo le najboljše. Zato Herrmann’s Manufaktur trdno verjame, da si prav vsak ljubljenček zasluži vrsti primerno in zdravo prehrano.

Ni na zalogi

Opis

BIO mokra hrana za muce in mačkone, je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin in kakovostnih virov beljakovin. Hrana je pripravljena iz BIO piščanca, z dodatkom BIO kamuta in korenja. Ta popolna mokra hrana za mačke, je primerna za vsa življenjska obdobja in bo vaši mački zagotovila zdravo in naravno prehrano.

Brez laktoze, glutena in žit.

96% BIO piščanec (75% prsa, 10% jetra, 5% vratovi, 5% srce, 5% trup), 2% BIO korenje, BIO kokosovi kosmiči, 1% BIO kamut. PREHRANSKI DODATKI: Taurin 1000mg/kg.

Surove beljakovine 11,5%, surove maščobe 7,70%, surovi pepel 1,50%, surove vlaknine 0,50 %, vlaga 76,20%, fosfor 0,22%, kalcij 0,65%.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.