Bostie Creations Treaty Box

33.0046.50

TREATY BOX ročno narejena interaktivna igrača od vašega psa ali mucka zahteva zbranost, mentalno stimulacijo, kot tudi lažjo fizično aktivnost. Med igro bo kuža ali muc ob vrtenju kocke nagrajen s poljubno suho hrano ali s priboljški. To vzpodbuja zbranost,še večjo željo po igri ter zadovoljuje enega najpomembnejših nagonov pri psu – nagon po hrani, saj je kuža vedno nagrajen.

Opis

Nova izvedba igrače ima na vrhu luknjo v obliki tačke, namesto v obliki kosti. Z veseljem pa vam obliko narediva po naročilu po vaših željah.

Igrača je ročno narejena iz vzdržljive lesene vezane plošče ter premazana z naravnim tikovim oljem za zaščito in nego lesa, ki je prijazno okolju, ljudem ter živalim.

V ponudbi imava tri različne dimenzije.

  • Treaty box MINI, ki je primeren prav tako za mačje prijatelje ter za vse res majhne pasme, do cca 7kg.
  • Treaty Box S, ki je primeren za manjše ter srednje velike pasme.
  • In Treaty Box M, ki je primeren za večje pasme.

 

UPORABA: preden predstavite igračo svojemu ljubljenčku jo napolnite s suho hrano za pse ali s priboljški, ki jih vaš kuža obožuje. Igračo položite na tla in pustite, da jo kuža prevoha in razišče. V kratkem bi se moral naučiti, da mora kocko zavrteti, da pride do hrane. Od začetka naj bo v kocki veliko hrane, ki bo hitro padla ven. S časom stopnjujte težavnost, tako da vstavite v kocko manj hrane ali pa večje koščke. Hrano vstavite skozi odprtino v obliki tačke, ki se nahaja na vrhu kocke.

Za nadaljne napotke in nasvete glede interaktivne igrače naslahko kontaktirate na e-poštni naslov naše fizične trgovinice za hišne ljubljenčke: [email protected] ali na katero koli socialno omrežje (FB: Pet House SONNY, IG: sonny.pethouse).

Težavnost: srednje. Primerno za pse, ki so navajeni trenirati s priboljški ali hrano.

PSA NE PUŠČAJTE SAMEGA Z IGRAČO IN NE PUSTITE DA JO GRIZE! Če imate psa večje velikosti, mu lahko za nemoteno raziskovanje in igranje pridržite ali obtežite igračo.

PO NAROČILU – velikosti, ki so označene z ‘po naročilu’ se izdelujejo približno enkrat mesečno.

Dodatne informacije

Velikost

MINI (15cm), S (20cm), M (25cm)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.