Pantaya Magnetni Stimulator PEMF

268.40

Ima vaš kosmatinec težave, zaradi katerih ni tako razigran, kot prej? Veseli nas, da se zanimate za Pantoya magnetni stimulator, ki mu lahko pomaga povrniti voljo in moč za brezskrbno tekanje in igranje.

PEMF stimulacija povečuje prekrvavitev v prizadetem tkivu, izboljša energetsko bilanco celic, poveča prepustnost celičnih membran in pospešuje rast poškodovanega tkiva. Terapija z elektromagnetno stimulacijo vašim kosmatincem omogoča boljše in lepše življenje, še posebej v poznih letih.

Opis

Pantoya magnetni stimulator je primeren za vse pse in mačke, ki imajo kakršnekoli težave z zdravjem in bolečine, in jim želite pomagati izboljšati zdravje ali pospešiti okrevanje. Stimulacija s Pantoya magnetnim stimulatorjem se priporoča 2-3 krat dnevno 10-20 minut. Pri večjih kroničnih težavah se priporoča izvajanje stimulacije tudi 6-8 tednov. Ta aparat je narejen za uporabo na celotnem telesu živali, pri večjih živalih ga prestavljamo iz enega mesta na drugega, pri malih živalih deluje naenkrat na celotno telo. Obseg delovanja PEMF magnetnega stimulatorja je 30 cm.

S svojimi kosmatinci ne delite le toplega doma, ampak tudi bolečino. Ko se poškodujejo ali pa jih začnejo zaradi let pestiti zdravstvene težave, vam je hudo. Težko jih opazujete, kako so iz dneva v dan manj razigrani.

Vse več lastnikov hišnih ljubljenčkov uporablja Pantoya magnetni stimulator za stimulacijo z elektromagnetno napravo, s katero učinkovito zmanjšujejo bolečine in težave, ki doletijo tako kužke, kot mucke.

  • LAJŠA BOLEČINE
  • REGENERIRA ŽIVCE IN TKIVA
  • OJAČA KOSTI
  • DAJE ENERGIJO
  • IZBOLJŠA ODPORNOST
  • SPROŠČA IN LAJŠA STRES
  • IZBOLJŠA SPANEC

 

Za dodatne informacije je Monika, ustanoviteljica znamke z veseljem na razpolago – klic.

Dodatne informacije

Okus

Natur, Bacon

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.